April Recipe of the Month: Sweet Potato Hash

Sweet Potato Hash

Ingredients

¼cup vegetable oil

 2 cups frozen or fresh chopped bell peppers and onions

 2 pounds sweet potatoes (about 2 medium sweet potatoes), peeled and cut into small cubes

1 teaspoon cumin

1 teaspoon salt

1 teaspoon red pepper flakes

Preparation

1. Heat oil in a large skillet over medium-high heat.

2. Sauté bell peppers and onions until tender, about 5 minutes.

3. Add remaining ingredients and reduce heat to medium.

4. Cook for 20 to 25 minutes, stirring every 2 to 3 minutes. Sweet potatoes may begin to stick to the skillet, but continue to stir gently until they cook through.

En español:

Hash de camote

Ingredientes

1/4 taza de aceite de verduras

2 tazas de pimiento y cebolla congelada o fresca, picados

2 libras de papas dulces / camote (2 camotes medianos), peladas y cortados en cubos pequeños

1 cucharadita de comino

1 cucharadita de sal

1 cucharadita de hojuelas de chile rojo

Preparación:

1. Caliente el aceite en un sartén grande con fuego medio-alto.

2. Sofríe los pimientos y las cebollas hasta que estén tiernas, algunos 5 minutos.

3. Agregar el resto de los ingredientes y reduzca el fuego a medio fuego.

4. Cocine por 20-25 minutos, revolviéndolo cada 2-3 minutos. El camote se puede pegar al sartén pero con-tinúe revolviéndolo hasta que se cocine todo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s