September Recipe of the Month

Vegetable Quesadillas

vegetable quesadillas

Ingredients:

  • Non stick cooking spray
  • 1/2 cup chopped green bell pepper
  • 1/2 cup frozen corn, thawed
  • 1/2 cup sliced green onion
  • 1/2 cup chopped tomato
  • 2 tablespoons chopped fresh cilantro
  • 4 (6-inch) flour tortillas
  • 1/2 cup shredded reduced fat cheddar or Monterey Jack cheese

Preparation:

1.) Spray medium skillet with non stick cooking spray. Sauté bell pepper and corn until soft, about 5 minutes.

2.) Add green onion and tomato: cook for several minutes until heated. Add cilantro.

3.) Heat tortillas in skillet and place cheese and vegetables on each tortilla and fold until cooked.

4.) Serve

 

Makes 4 servings

Quesadillas de Verduras

vegetable quesadillas

Ingredientes:

  • Aceite de aerosol
  • 1/2 taza pimiento verde cortado
  • 1/2 taza de maíz descongelado
  • 1/2 taza de cebolla verde rebanada
  • 1/2 taza de tomates cortadas
  • 2 cucharadas de cilantro cortados
  • 4 (6 pulgadas) tortillas de harina
  • 1/2 taza queso de grasa reducido de Cheddar o Monterey

Preparación:

1.) Pon en un sartén mediano aceite de aerosol. Saltea el

pimiento verde y maíz hasta que estén ablandados, por cinco

minutos

2.) Añade la cebolla verde y tomate; Cocine por varios minutos hasta que este calentado; Añade el cilantro.

3.) Caliente las tortillas en un sartén y agregue queso y verduras en cada tortilla y dobla hasta que este cocida.

4.) Sirve

Rinde 4 porciones.

 

Vegetable Quesadillas

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s