October Recipe of the Month

Kale Chips

Ingredients: Kale-Chips1

 1 bunch of kale washed and chopped

 1 tbsp. of olive oil

 1 tsp. seasoned salt

Preparation:

1.) Preheat oven to 350 degrees and line cooking sheet with foil.

2.) Wash kale and cut into small pieces to place on sheet

3.) Sprinkle kale with olive oil and seasoned salt

4.) Bake in oven for 10-15 minutes or until edges are brown.

5.) Serve

Makes 6 servings

 

Benefits of Recipe:

Kale

Has fiber which helps:

. Keep you full

. Helps with digestion

 Helps manage blood sugar

 Has folate a B vitamin which helps:

. Brain development

 High in vitamin A which helps against

. Cataracts

. Macular degeneration

Chips de Col Rizada

Ingredientes:

 1 manojo de col rizada lavada y cortada

 1 cucharada de aceite de olivo

 1 cucharadita de sal sazonada

Preparación:

1.) Precaliente el horno a 350 degradas y pone papel de

aluminio en la hoja de cocina

2.) Lave el col rizada y corte en pequeñas pedazos para poner en la hoja de cocina

3.) Pone el aceite de olivo y sal sazonada en el col rizada

4.) Hornee por 10-15 minutos en el horno hasta que este dorado

5.) Sirve

Rinde 6 porciones

Beneficios de la Receta:

Chipe de Col Rizada

Col Rizada

 Tiene fibra que ayuda:

.Mantenerle lleno

. Ayuda con la digestión

 Ayuda mantener la glucemia

 Tiene folato una vitamina B que ayuda:

.El desarrollo de cerebro

 Alta en vitamina A que ayuda contra:

.Cataratas

.Degeneración macular

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