September Nutrition Notes: Healthy Snacking

 

 

Introduction:         fruitsalad

According to the USDA, the average American eats 2.2 snacks a day and gets 1/4 of his/her daily calorie intake from snacking. I am here today to talk about snacking, particularly healthy snacking. Snacking can play a crucial part in our diet. It is food that keeps us focused and energized in between meals. However, eating the wrong snacks can have negative effects on us.

Everywhere we go it seems we are bombarded by different kinds of quick and easy foods. Many of us see these foods on TV, others at a local gas station or grocery store. The reality is that though these snacks may be appealing at first, they can have a negative effect on your health.

Here are some reasons why:

Effects of Poor Snacking:

  1. Bad snacks are filled with empty calories
  2. They can lead to increased hunger
  3. High in preservatives

As mentioned before, eating healthy snacks can be helpful in keeping us energized and focused. Here are a few other reasons why we should snack:

 

Benefits of Healthy Snacking:

  1. Help maintain proper blood sugar
  2. Fuel for recovery
  3. They keep us full until our next meal
  4. They are nutrient dense

 

Good Snack Ideas

  • Combine honey and peanut butter or almond butter for a protein-rich dip for raw apples, carrots, celery, and pretzel sticks. This spread also tastes great on bagels, rice cakes, and whole-grain crackers.
  • Mix fresh or frozen berries with low-fat yogurt. Top with sliced almonds or granola to make a fruit parfait.
  • Top whole-grain crackers with low-fat cottage cheese or ricotta cheese and sliced tomatoes or red pepper strips.
  • Make your own healthy trail mix with high fiber cereal, dried fruit (such as cranberries, blueberries, and dates), and nuts such as almonds. This mix also makes a great topping for yo-gurt.
  • Spread low-fat cream cheese on a whole-grain bagel. Sprinkle sunflower seeds and rai-sins on top of the cream cheese for extra flavor.
  • Dip colorful sliced vegetables in low-fat salad dressing or hummus. Try red, yellow, and orange bell peppers; broccoli; cauliflower; and cherry tomatoes.

 

Introducción:

Bien, según el USDA, el americano promedio come 2,2 bocadillos un día y se come 1/4 parte de sus calorías atreves de los bocaditos. Estoy aquí hoy para hablar sobre bocadillos, particularmente bocadillos saludables. Los bocadillos pueden desempeñar un papel crucial e importante en nuestra dieta. Es un alimento que nos mantiene enfocados y transmite la energía entre comidas. Sin embargo, comer los bocadillos equivocados puede tener efectos negativos en nosotros.

 

En todas partes vamos que parece que estamos bombardeados por diferentes tipos de alimentos rápidos y fáciles. Muchos de nosotros vemos estos alimentos en la televisión, otros en una gasolinera local o tienda. La realidad es que aunque estos aperitivos pueden ser atractivas en un principio, pueden tener un efecto negativo en su salud.

 

Aquí están algunas razones por qué:

  1. Aperitivos malos están llenos de calorías vacías
  2. Pueden conducir a mayor hambre
  3. Altas en conservantes

Como se mencionó antes, comer bocadillos saludables puede ser útil para mantenerse energizado y enfocado. Aquí están algunas otras razones por qué nosotros deberíamos elegir bocadillos saludables:

 

Los Beneficios de bocadillos saludables:

  1. Ayudar a mantener el azúcar en la sangre adecuado
  2. Combustible para la recuperación
  3. Nos mantienen completo hasta nuestra próxima comida
  4. Son nutrientes densos

 

Ideas de buenos bocadillos

  • Combinar la miel y mantequilla de cacahuates o mantequilla de almendras para una salsa rica en proteínas para acompañar con manzanas crudas, zanahorias, apio y palitos de pretzel. Esta extensión también es deliciosa en paneci-llos, pasteles y galletas de grano integral.
  • Mezcla de frescas o congeladas morras con yogur bajo en grasa. Cubrir con almendras fileteadas o granola para hacer un parfait de fruta.
  • Galletas de grano entero con requesón bajo en grasa o queso ricotta y tomate en rodajas o tiras de pimiento rojo.
  • Hacer su propio “trail mix” saludable mezclar con cereal de alta fibra, frutos secos (tales como arándanos, arán-danos y fechas) y frutos secos como almendras. Esta mezcla también hace un gran aderezo de yogurt.
  • Esparcir el queso de crema baja en grasa en un panecillo de grano entero. Espolvorear las semillas de girasol y pasas encima de la crema de queso para acentuar el sabor.
  • Inmersión de coloridas verduras en rodajas en aderezo de ensalada bajo en grasa o hummus. Trate de pimientos rojos, amarillos y naranja; brócoli; coliflor; y tomates cherry.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s